Tue. Jun 18th, 2024

Tokom meča koji se odigrao u Beogradu, fudbaleri Crvene Zvezde su stvorili više prilika u odniosu na fudbalere Partizana. Zvezda je pobedila rezultatom 2:0, golovima Ohi Omoižuanfa i Katai Aleksandara.

Na konferenciji za štampu, Stanojević je dao svoj sud o utakmici.

– Ne bih sad individualno analizirao. Ušli smo “normalno” u meč, ofanzivno. Nismo bili sveži, nismo dobijali nijedan duel, nije prošao pas. Ali igra i protivnik. Zvezda nam nije dala da igramo i tu su pobedili. Sam sam izabrao tim i evidentno pogrešio sa tim igračima.

Detalj sa meča FK Crvena zvezda - FK Partizan
Detalj sa meča FK Crvena zvezda – FK Partizan

– Pričali smo nešto vezano za neke izjave, on je korektan bio. Malo je neukusno da sudiju sam pitao zasto mi je dao zuti karton. Nemam zamerku na određene zamerke. Da li je grešio ili ne, ja to ne znam. Nije se osećalo da vuče na jednu ili drugu stranu. Mislim da sam trebao da napravim takmičarskiji tim. Pre tri dana smo imali tezak mec koji nas je potrošio, nismo igrali kako smo igrali. Zvezda je doprinela tome, nije alibi, da sam tri promene napravio, kao npr. drugo poluvreme. Ne znam ko je u kakvom stanju. To je umeće znati, ali jedan od razloga poraza je taj što nam oni nisu dali da igramo, a drugi što nismo sveži.

– Nisam rekao da smo mi ili Zvezda favorit. Srećan sam što su svi govorili da je Zvezda bolja, a mi smo i dalje prvi. U borbi smo do kraja, prodate su sve ulaznice, ne pamtim kad je ovoliko prodato ulaznica. Nisam srećan što smo bili ovakvi, u prvom poluvremenu smo bili katastrofalni. Teška je liga, ali borićemo se. Nosićemo se lakše da se nosimo sa plus dva nego sa minus pet. Ako smo pravi bicemo prvi. Dugo je prvenstvo, ako smo pravi nema problema. Sve zavisi od nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *