Fri. Jul 12th, 2024

Firma StudioCs je osnovana 15.avg.2021. godine u Brzeću, Brus, pod šifrom delatnosti OSTALE USLUŽNE AKTIVNOSTI PODRŠKE POSLOVANJU. Želja je prvenstveno bila da se razvije turistički potencijal Brzeća i celog Brusjanskog, pa i Raškog okruga. Pored Brusjankog i Raškog okruga, delatnost promocije se proširio i na ostatak Srbije, pa i šire, prema zemljama bivše države Jugoslavije. Firma je ubrzo svoj vid interesovanja, proširila i na prezentaciju i promociju ostalih grana, poput automobilizma, kulture, It sektora i sporta. Pored promovisanja i prezentacije Srbije, delatnost firme StudioCS je proširena i na: programiranje softvera u programskim jezicima PYTHON, CSS, HTML, HTTPS, PHP, izrađivanje android aplikacija, izrađivanje sajtova, backup podataka, grafički dizajn, Izrađivanje vizit karti, izrađivanje videoklipova. U toj želji su pristupile razne firme, prepoznajući potencijal promocije i prezentacije kulturnih vrednosti. Među tim firmama i Udruženjima su: Savez Transportera i Logističara, Partner Unicus, Bonafides, CFM i BIOMZEOBOOM i još mnogi drugi.

Misija firme StudioCs je promovisanje kulturnih vrednosti i aktivnosti sa željom da se razvije turizam, privreda, industrija.

Vizija firme StudioCS je prepoznatljivost Srbije i njenih mogućnosti, zarad predstavljanja kulturnog nasleđa, privrednog potencijala, ljubaznosti, gostoprimljivosti i tradicionalnosti srpskog naroda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *