Tue. May 21st, 2024

Košarkaši Partizana su u 8.kolu Evrolige želeli da nadmudre domaćina FC Bayern. U prvoj četvrtini se činilo da će im krenuti od ruke. Vezane trojke, odlično organizovan napad, dobro organizovana odbrana su učinili da Partizan povede čak 10 poena razlike. Međutim pad u igri, sa mnoštvo izgubljenih lopti je rezltirao da FC Bayern pređe u vođstvo. Tokom ostalih četvrtina košarkaši Partizana sau pokušavali da razigravanjem svoje igre nastoje da spreče košarkaše Bayerna da se otcepe. Bolje organizovan napad KK Partizana je doveo do rezultatske klackalice, ali i tada su izgubljene lopte, praktično rešile pobedu Bayerna. Rezultat je bio: 94:85

Na konferenciji za štampu, trener Željko Obradović je izjavio:

Kada pogledate krajnji rezultat i ovih devet poena razlike deluje kao da je to bila laka pobeda Bajerna ali je zapravo jedan posed odlučio utakmicu. Njihovi poeni uz faul i bacanje bili su ključni momenat. To je to.

Da, bila je interesantna utakmica. Ako vidite krajnju razliku, čini se da je bilo lako za Bajern, a nije bilo tako. Ključni koš je koš Franciska, uz faul. Igrali smo vrlo dobro u prvom poluvremenu, tačnije prvoj četvrtini, a posle toga smo počeli vrlo loše u drugom poluvremenu. Čestitke rivalu na zasluženoj pobedi.

Oba pitanja su veoma lepa i to su pitanje za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu? Nije lako, nemamo dovoljno vremena za trening u ovakvom rasporedu. Postoje neke stvari koje su stvar koncentracije i želje, da se odigra pametnije, u borbi za poziciju da budeš hrabriji i odlučniji. U tom smislu može da se popravi. Želeo bih da se zahvalim Bajernu na kraju na domaćinstvu. Pravi su primer, osećali smo se veoma dobro i verujem da je tako i sa ostalima.

Radi smirivanja nervoze, zbog utakmice, pogledajte sledeće:

https://share.clickasnap.com/profile/Markophotography/photo/01HF4GXP5QE1V1F7CQ3XY76P8V

https://share.clickasnap.com/profile/Markophotography/photo/01HF4D7NKD0W9NZFW81YZY0JHK

https://share.clickasnap.com/profile/Markophotography/photo/01HF49NK4ECX9J9KV7VNR028QJ

https://share.clickasnap.com/profile/Markophotography/photo/01HF43EMZMVQZ1Y0A4QAFGQXDZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *