Tue. Jun 18th, 2024

Pored kvalifikacija seniora i direktnog plasmana u Katar, naša mlada selekcija se priprema za odlazak na EP. U pitanju su igrači U19. S obzirom da je tokom dešavanja u Ukrajni, obustavljena mogućnost igranja za kvalifikacije za EP, iz FIFE poručuju da se odigravanje utakmica pomera za jun. U grupi sa Reprezentacijom Srbije, se nalaze i Reprezentacija Norveške, Reprezentacija Ukrajine i Reprezentacija Holandije.

Zbog pomeranja odigravanja utakmica, selektor Reprezentacije Srbije Aleksandar Jović je odlučio da izvede svoje igrače na pripremno odigravanje utakmice protiv ekipe TSC-a, u Bačkoj Topoli. Taj meč je zakazan za 26.03. sa početkom u 14h.

Na spisku sekektora Jović Aleksandra se nalaze: golmani Ognjen Lukić (Radnički – Kragujevac), Marko Ćopić (Radnički 1912 – Sombor), Mateja Gočmanac (Teleoptik), odbarana Stefan Leković (Grafičar), Mihajlo Ilić(Partizan), Матеја Milovanović (Ajaks), Nemanja Đeković(Napredak), Uroš Lazić(Grafičar), Stefan Despotovski(Grafičar), Nemanja Krsmanović(TSC), Stefan Živković(Voždovac), srednji red Vladimir Miletić(Vojvodina), Nikola Petković(BASK), Nikola Stanković(Crvena zvezda), Jovan Mituljikić(Grafičar), Nikola Knežević(Grafičar), Đorđe Gordić (Mladost – Lučani), napad Nikola Mituljikić(Grafičar), Uroš Kabić(Vojvodina), Nemanja Motika(Crvena zvezda), Ognjen Ajdar(BASK), Petar Ratkov(TSC), Marko Lazetić(Milan).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *