Tue. Jun 18th, 2024

EFES – PARTIZAN 84:97.

Nastavak takmičenja Euroleague je uslovio da ekipa iz Humske koju sa zadovoljstvom predvodi ŽOC – Željko Obradović ubedljivo “nadmaši” ekipu stratega Atamana. Prvu “četvrtinu” je Partizan veoma loše počeo. U drugoj četvrtini se KK Partizan konsolidovao i uspeo je da stigne do poena zaostatka u odnosu na “protivnika”, sjajnim šutevima iz igre i veoma uspešnim šutevima sa “penala”. Prava “drama” se odigrala u trećoj četvrtini, kada je bila prava “rezultatska klackalica”. Rezultatom od poen razlike Efes je otišao na odmor. Dok je u četvrtoj četvrtini KK Partizan “krenuo u pohod” za tri poena, šutevima Nanelija i Pantera. Tada je KK Partizan imao +5 poena. Tehnička greška Atamana je dovela do toga da “parni valjak”, krene još ofanzivnije u napad. Tri minuta pred kraj, KK Partizan je vodio sa 13 poena. Efes je u međuvremenu dolazio nekako do koševa i tim je pokušao da smanji zaostatak. Partizan nije dozvolio da se Efes približi nego je svaki put igrao agresivno i tako dolazio do novih poena.

KK Partizan: Vukčević, Ledej 16, Avramović 14, Panter 19, Smailagić, Papapetru 2, Eksum 9, Naneli 16, Lesor 17, Trifunović 2, Anđušić, Madar 2

Anadolu Efes: Larkin 9, Singlton, Brajant 16, Gazi, Klajburn 22, Arna, Tundžer, Plajs 7, Micić 15, Embaj 5, Žižić, Danston 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *