Tue. Jun 18th, 2024

Više puta, košarkaši Partizana i Crvene Zvezde su se sastajali. Bilo da je reč o Kupu Radivoja Korača, Aba liga i Košarkaška liga Srbije. Ovog puta, neće biti ništa od toga. Reč je o Evroligi. U pitanju je druga Evrologaška utakmica “večitih rivala”, Crvene Zvezde i Partizana. Prošlog puta “Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana”, je odneo pobedu pogotkom za tri poena Nedović Nemanje u poslednjim trenucima meča. Da li će KK Partizan uspeti da se revanšira, ostaje nam da vidimo. Utakmica se igra 27.01.2023 sa početkom u 19h. Ovog puta KK Crvena Zvezda je domaćin.

Na tabeli je KK Crvena Zvezda na 11.mestu, dok je KK Partizan na 12.mestu. Zvezda ima rezultat od 10 pobeda i 10 izgubljenih, dok Partizan ima 9 pobeda i 11 poraza.

S obzirom da je turizam u Srbiji već dobro poznat, postoje i razni portali za rezervacije smeštajnih kapaciteta. Predstavljamo vam jedan od njih. U pitanju je portal pod imenom, https://checking.in.rs/. Na tom portalu je moguće informisanje, rezervacija i kupovina odgovarajućih karata na celom svetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *