Tue. Jun 18th, 2024

Pored nameta za korišćenje automobilima, koji su već popularni, uveliko se razmišlja o novim nametima, U pitanju su nameti za korišćenje grejanja u automobilima. Već je poznato da kompanije poput Mercedesa već uveliko razmišljaju o takvom vidu dodatne zarade.

Ustanovljeno je da će se “CENA KORIŠĆENJA GREJANJA” u kolima kretati između 10 i 25 dolara/mesečno. Jedino je uslov da li će ideja o naplati grejanja u kolima da zaživi među kupcima automobila.

Vehicle, Automotive, Air Conditioner, Air-Cond

Među proizvođačima uatomobila su se istakle kompanije: Lexus, Subaru i Toyota sa novim nametom naplaćivanja mogućnosti otključavanja automobila i startovanja motora putem android aplikacije, dok u određenim BMW modelima postoji mogućnost doplate automatske aktivacije dugih svetala. https://www.youtube.com/embed/buvzMlBeZWw?feature=oembed

Kompanije Ford i General Motors već naplaćuju mogućnost korišćenje asistenta u vožnji na auto-putevima, a prema Business Insideru, Stellantis, Ford i GM predviđaju da će do 2030.godine od mesečne pretplate za funkcije u automobilima zarađivati oko 20 milijardi dolara godišnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *